Porumb La Grătar

Porumbul la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 119 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, coriandru, porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Salată De Porumb La Grătar Cu Vinaigretă De Var Pe Prăjituri De Porumb, și Spaghete de porumb cu porumb proaspăt la grătar și Mozzarella afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Construiți un foc de cărbune într-un grătar în aer liber.
Scoateți majoritatea cojilor de porumb, lăsând atașat doar un strat dublu de coajă.
Scoateți și aruncați mătasea.
Folosind un robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică, pulsați împreună toate ingredientele, cu excepția untului, până se toacă mărunt.
Adăugați untul și pulsați până se omogenizează.
Întindeți o peliculă ușoară de pastă peste sâmburi și înlocuiți cojile atașate.
Când cărbunii sunt prăfuiți și strălucitori, grătiți porumbul, întorcându-se des, timp de aproximativ 10 minute până când cojile sunt ușor carbonizate.
Serviți porumbul în coji.