Porumb cremă cu unt Garam Masala

Porumb cremă cu unt Garam Masala
Crema de porumb cu unt Garam Masala ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 212 calorii. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați buzduganul măcinat, cardamomul măcinat, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de porumb cu Garam Masala, garam masala , cum să faci pudră punjabi garam masala acasă, și Fasole Verde Cu Unt Garam Masala Și Alune Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Toast chimen și coriandersemințe, boabe de piper și cuișoare într-un mickillet la foc mediu, amestecând constant,până la aromă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
ChimenChimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2
Lasă să se răcească.
3
Transferați la moara de condimente. Crumble frunze de dafin șiadăugați la Moară. Se macină fin și se transferă într-un recipient. Se amestecă cardamom, scorțișoară șimasa; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ScorțișoarăScorțișoară
1
Tăiați miezurile din știulețiun castron mare (ar trebui să aveți aproximativ 8 cești).Răzuiți știuleții cu spatele unui cuțit marepentru a elibera sucuri în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați jumătate decerneluri cu sucuri (4 căni) și 1/2 cană de apăîntr-un blender; pur și simplu până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță marela foc mic. Se amestecă ceapa, usturoiul și1 linguriță de sare. Acoperiți și gătiți, amestecând des șiadăugând apă cu linguri dacă este uscată, până laceapa este moale și translucidă (nu se rumeneste),aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
4
Adăugați porumb pur și negru și rămâne sâmburi de porumb și gătiți, amestecând constant, până când porumbul este fraged, aproximativ 10 minute. Se amestecă 2 linguri de unt. Condimentează cu sare. Lingura într-un castron mare larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se încălzește restul de 4 linguri de unt într-un miccratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Adăugați 1 1/2 lingurigaram masala și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
7
Whiskpână la parfumat, aproximativ 15 secunde.
8
Burniță peste porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista