Porumb cremă cu unt Garam Masala
![Porumb cremă cu unt Garam Masala](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/188216.webp?v=1708597674)
Crema de porumb cu unt Garam Masala ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 212 calorii. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați buzduganul măcinat, cardamomul măcinat, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de porumb cu Garam Masala, garam masala , cum să faci pudră punjabi garam masala acasă, și Fasole Verde Cu Unt Garam Masala Și Alune Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Toast chimen și coriandersemințe, boabe de piper și cuișoare într-un mickillet la foc mediu, amestecând constant,până la aromă, aproximativ 2 minute.
Transferați la moara de condimente. Crumble frunze de dafin șiadăugați la Moară. Se macină fin și se transferă într-un recipient. Se amestecă cardamom, scorțișoară șimasa; acoperi.
Tăiați miezurile din știulețiun castron mare (ar trebui să aveți aproximativ 8 cești).Răzuiți știuleții cu spatele unui cuțit marepentru a elibera sucuri în castron.
Combinați jumătate decerneluri cu sucuri (4 căni) și 1/2 cană de apăîntr-un blender; pur și simplu până se omogenizează.
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță marela foc mic. Se amestecă ceapa, usturoiul și1 linguriță de sare. Acoperiți și gătiți, amestecând des șiadăugând apă cu linguri dacă este uscată, până laceapa este moale și translucidă (nu se rumeneste),aproximativ 10 minute.
Adăugați porumb pur și negru și rămâne sâmburi de porumb și gătiți, amestecând constant, până când porumbul este fraged, aproximativ 10 minute. Se amestecă 2 linguri de unt. Condimentează cu sare. Lingura într-un castron mare larg.
Se încălzește restul de 4 linguri de unt într-un miccratiță la foc mediu.
Adăugați 1 1/2 lingurigaram masala și un vârf de sare.
Whiskpână la parfumat, aproximativ 15 secunde.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc]()
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.