Porumb copt pe Știulet cu ierburi
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Porumbul copt pe Știulet cu ierburi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 80 de calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți urechi porumb, sare, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Porumb cu ierburi, Porumb cu ierburi proaspete, și Porumb cu roșii și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450. Îndepărtați porumbul și îndepărtați mătasea.
Așezați fiecare ureche pe un pătrat de 12 inci de folie de aluminiu. Spray spray de gătit pe toate părțile urechilor.
Se presară sare și piper.
Așezați 5 sau 6 crenguțe de plante în jurul fiecărei urechi. Folie de etanșare.
Așezați spice de porumb sigilate direct pe raftul cuptorului.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când porumbul este fraged.