Porumb Caramel cu migdale afumate și Floare De Sel
Porumbul Caramel cu migdale afumate și Fleur De Sel este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. Acest hor d ' oeuvre are 546 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de fleur de sel, bicarbonat de sodiu, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Porumb Caramel Cu Zahăr Brun Cu Floare De Sel, Porumb Caramel Cu Zahăr Brun Cu Floare De Sel, și Porumb Coco-Caramel cu migdale și afine.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament sau folie de aluminiu și ungeți generos cu spray antiaderent cu ulei vegetal. Pulverizați generos un castron mare și toate, cu excepția mânerului unei linguri mari sau a unei spatule de cauciuc.
Într-o oală mare adâncă, cu capac, combinați sâmburii de floricele, uleiul și sarea și amestecați pentru a acoperi sâmburii în ulei.
Așezați oala la foc moderat, acoperiți cu un capac și gătiți, agitând oala frecvent pentru a redistribui boabele, până când toate boabele au apărut, 6 până la 8 minute.
Transferați floricelele popped în vasul mare pregătit, aruncând orice miez nepopped. Faceți înainte: floricelele pot fi aruncate în avans și depozitate, într-un recipient etanș la temperatura camerei, până la 3 zile.
Într-o oală mare adâncă la foc moderat, combinați siropul de porumb, zahărul și 1/4 cană de apă și amestecați pentru a combina. Gatiti, netulburat, pana cand amestecul dezvolta o culoare chihlimbar deschis, aproximativ 10 minute.
Scoateți oala de pe foc, adăugați bicarbonatul de sodiu și untul și amestecați continuu pentru a topi untul și combinați ingredientele, aproximativ 20 de secunde. (Amestecul va fi foarte fierbinte și se va spuma în acest moment—agitarea continuă va ajuta spumarea să scadă.) Lucrând rapid, turnați caramelul peste floricele și adăugați migdalele, apoi folosiți lingura pregătită sau spatula de cauciuc pentru a amesteca totul împreună, încercând să acoperiți uniform floricelele și nucile în caramel.
Transferați pe foaia de copt pregătită, întinzând cât mai mult porumbul caramel.
Se presară cu fleur de sel și se lasă să se răcească și să se întărească aproximativ 20 de minute. Rupeți porumbul caramel în bucăți mai mici, de mușcătură și serviți. Faceți înainte: porumbul Caramel poate fi preparat în avans și depozitat, într-un recipient etanș la temperatura camerei, până la 3 zile.
Când faceți caramelul, odată ce zahărul începe să se caramelizeze, puteți învârti tigaia pentru a distribui uniform culoarea, dar evitați amestecarea, ceea ce va face ca zahărul să cristalizeze și să se întărească.