Porumb Caramel cu migdale afumate și Floare De Sel

Porumb Caramel cu migdale afumate și Floare De Sel
Porumbul Caramel cu migdale afumate și Fleur De Sel este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. Acest hor d ' oeuvre are 546 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de fleur de sel, bicarbonat de sodiu, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Porumb Caramel Cu Zahăr Brun Cu Floare De Sel, Porumb Caramel Cu Zahăr Brun Cu Floare De Sel, și Porumb Coco-Caramel cu migdale și afine.

Instrucțiuni

1
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament sau folie de aluminiu și ungeți generos cu spray antiaderent cu ulei vegetal. Pulverizați generos un castron mare și toate, cu excepția mânerului unei linguri mari sau a unei spatule de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
2
Într-o oală mare adâncă, cu capac, combinați sâmburii de floricele, uleiul și sarea și amestecați pentru a acoperi sâmburii în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PopcornBoabe De Popcorn
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Așezați oala la foc moderat, acoperiți cu un capac și gătiți, agitând oala frecvent pentru a redistribui boabele, până când toate boabele au apărut, 6 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați floricelele popped în vasul mare pregătit, aruncând orice miez nepopped. Faceți înainte: floricelele pot fi aruncate în avans și depozitate, într-un recipient etanș la temperatura camerei, până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Într-o oală mare adâncă la foc moderat, combinați siropul de porumb, zahărul și 1/4 cană de apă și amestecați pentru a combina. Gatiti, netulburat, pana cand amestecul dezvolta o culoare chihlimbar deschis, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți oala de pe foc, adăugați bicarbonatul de sodiu și untul și amestecați continuu pentru a topi untul și combinați ingredientele, aproximativ 20 de secunde. (Amestecul va fi foarte fierbinte și se va spuma în acest moment—agitarea continuă va ajuta spumarea să scadă.) Lucrând rapid, turnați caramelul peste floricele și adăugați migdalele, apoi folosiți lingura pregătită sau spatula de cauciuc pentru a amesteca totul împreună, încercând să acoperiți uniform floricelele și nucile în caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
MigdaleMigdale
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
UntUnt
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Transferați pe foaia de copt pregătită, întinzând cât mai mult porumbul caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Popcorn Cu CaramelPopcorn Cu Caramel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Se presară cu fleur de sel și se lasă să se răcească și să se întărească aproximativ 20 de minute. Rupeți porumbul caramel în bucăți mai mici, de mușcătură și serviți. Faceți înainte: porumbul Caramel poate fi preparat în avans și depozitat, într-un recipient etanș la temperatura camerei, până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Popcorn Cu CaramelPopcorn Cu Caramel
Fleur De SelFleur De Sel
1
Când faceți caramelul, odată ce zahărul începe să se caramelizeze, puteți învârti tigaia pentru a distribui uniform culoarea, dar evitați amestecarea, ceea ce va face ca zahărul să cristalizeze și să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista