Porumb Caramel Acoperit Cu Ciocolată

Porumb Caramel Acoperit Cu Ciocolată
Porumbul Caramel acoperit cu ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 297 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 108 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr brun, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Ciocolata Acoperite Popcorn (Boy Scouts Copycat) Caramel Porumb, Înghețată de porumb dulce cu un vârtej de Caramel sărat + chipsuri de cartofi acoperite cu ciocolată, și Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 93°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Îndepărtați orice sâmburi nepopate din floricele de porumb. Într-o tigaie foarte mare sau într-un castron foarte mare, așezați floricele și nucile sau împărțiți floricelele și nucile între 2 tigăi de 13x9 inci fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu. Se amestecă zahărul brun, siropul de porumb și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional. Continuați să gătiți 5 minute fără a amesteca; se ia de pe foc. Se amestecă bicarbonatul de sodiu până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
5
Se toarnă amestecul de zahăr peste amestecul de floricele; aruncați până se acoperă uniform. Dacă utilizați bol, transferați amestecul în 2 tigăi de 13x9 inci fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Coaceți 1 oră, amestecând la fiecare 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se întinde pe folie sau hârtie pergament de gătit. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Într-un castron mediu, așezați 3 căni de amestec de floricele. În cratița de 1 litru, topiți chipsurile de ciocolată la foc mic, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Stropiți ciocolata uniform peste 3 căni de amestec de floricele; aruncați ușor pentru a acoperi bine floricelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
10
Se întinde într-un singur strat pe folie sau hârtie pergament de gătit. Se răcește aproximativ 2 ore sau până când ciocolata este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Adăugați amestecul de popcorn acoperit cu ciocolată la amestecul de popcorn rămas; aruncați ușor pentru a combina. Depozitați bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista