Portugheză Chourico, fasole și orez

Portugheză Chourico, fasole și orez
Portugheză Chourico, fasole și orez este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 669 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, usturoi, cârnați chourico și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană Portugheză Chourico, Mezeluri portugheze Frittata / Tortilha de Chouri 6rouro, și Fasole Fava portugheză cu coriandru.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fierbere într-o oală; amestecați orezul în apa clocotită, reduceți focul la minim, puneți capacul pe oală și lăsați orezul să gătească până când toată umezeala este absorbită, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Pe măsură ce orezul se gătește, încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti chourico in uleiul incins timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și usturoiul în cârnați și continuați să gătiți până când legumele sunt moi și chourico s-a rumenit, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Se amestecă sosul de roșii în amestecul chourico. Reduceți căldura la minim. Se condimentează cu fulgi de ardei roșu, condimente italiene, sare și piper; se fierbe până se încălzește bine, 10 până la 15 minute. Amestecați fasolea fava în amestec și continuați să gătiți suficient de mult pentru ca fasolea să se încălzească, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fasole FavaFasole Fava
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista