Portocaliu-Ghimbir Carne De Vită
Orange-ghimbir carne de vită Stir-Fry este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 101 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 21 și costă 65 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, flori de broccoli, castane de apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Carne de vită și varză se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită cu ghimbir portocaliu.
Instrucțiuni
Aruncați carnea cu amidon de porumb într-un castron mediu.
Adăugați marmeladă și ghimbir; se amestecă până se omogenizează bine.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adaugă amestecul de carne; se prăjește 4 până la 5 min. sau până când carnea este gata.
Adăugați broccoli, castane de apă și sos de soia; se amestecă bine. Capac; se fierbe la foc mediu-mic 5 min. sau până se îngroașă, amestecând frecvent.
Se servește peste orez; se acoperă cu nuci.