Portocaliu aspru cu pesmet Gremolada
Orange Roughy cu pesmet Gremolada ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 361 calorii, 39G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $6.7 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, file de portocale, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Scoici cu pesmet prăjit cu coajă de portocală și păr de înger, Portocaliu Dur, și Cochet Portocaliu Dur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați fileurile portocalii-aspre cu 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Puneți fileurile de pește într-un vas de copt din sticlă sau oțel inoxidabil și adăugați vinul și 1/4 cană de ulei în vas.
Coaceți peștele până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute pentru fileuri groase de 3/4 inch.
Între timp, într-o tigaie mică, prăjiți firimiturile de pâine la foc mic, amestecând, până devin maro deschis și parfumate, aproximativ 4 minute. Se amestecă usturoiul, coaja de lămâie și pătrunjelul și se gătește cu 1 minut mai mult.
Se ia de pe foc și se amestecă 1/8 linguriță fiecare sare și piper și restul de 2 linguri ulei.
Transferați peștele în farfurii.
Presărați cu firimiturile de pâine și lingurați sucurile de tigaie în jurul peștelui.
Alternative de pește: Orice Pește ușor cu carne albă va funcționa la fel de bine aici. Încercați fileuri de cambulă, talpă, știucă sau somn.
Variație: Roșu portocaliu cu pesmet portocaliu Gremolada: înlocuiți coaja rasă de 1/2 portocală cu coaja de lămâie în amestecul de pesmet.
Recomandare de vin: unul dintre vinurile albe noi, curate, din Spania sau din sudul Franței, se va împerechea frumos cu aromele mediteraneene de usturoi și ulei de măsline. Căutați albario spaniol sau un Ctes de Gascogne din Franța.