Portobello Spanac Frittata

Portobello Spanac Frittata
Portobello spanac Frittata ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 135 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciuperci baby portobello, ceapă verde, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Lasagna Cu Spanac Și Portobello, Portobello-Salată De Spanac, și Portobello și spanac Bolognese.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați ouăle, înlocuitorul de ouă, brânza ricotta, parmezanul, spanacul, sarea și piperul. Se amestecă ciupercile și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
Brânză RicottaBrânză Ricotta
CiuperciCiuperci
SpanacSpanac
CeapăCeapă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transfer la un 9-in. placă de plăcintă acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
3
Coaceți la 350 de euro timp de 30-35 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
4
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant

Frittatan în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant. Chiar dacă nu faceți mimoză, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. Unu, dacă mănânci ouă devreme în timpul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Masia de la Luz Cava Brut. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista