Porterhouse de porc la grătar cu Agrodolce de piersici

Porterhouse de porc la grătar cu Agrodolce de piersici este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1848 calorii, 246g de proteine, și 83g de grăsime fiecare. Pentru $13.29 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, agrodolce de piersici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Muschi de porc la gratar Sicilian cu piersici la gratar Agrodolce, Porterhouse gigant la grătar (sau T-bone) cu ciuperci exotice la grătar, și Muschiulet De Porc Agrodolce.
Instrucțiuni
Lăsați carnea de porc să stea la temperatura camerei 30 de minute. Aprindeți o parte a grătarului, încălzind la 350 până la 400 de căldură (mediu-mare); lăsați cealaltă parte neluminată.
Ungeți carnea de porc cu ulei de măsline și presărați sare și piper.
Carne de porc la grătar peste partea luminată a grătarului, acoperită cu capac pentru grătar, 4 minute pe fiecare parte; transferați carnea de porc pe partea neluminată și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne înregistrează 15
Lăsați să stea 5 minute. Aranjați carnea de porc pe un platou de servire și acoperiți cu Agrodolce de piersici.