Porci într-o pătură
Porcii într-o pătură necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 276 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare sunt Porci într-o pătură, Porci într-o pătură, și Porci într-o pătură.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Înfășurați brânza în jurul fiecărui frankfurter, apoi biscuitul în jurul acestuia. Pune pe foaie cookie cu suprapunerea biscuit cu fața în jos, astfel încât să nu trebuie să utilizați murături dinte.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când biscuiții se rumenesc, aproximativ 10 până la 15 minute.