Porci într-o pătură

Porci într-o pătură
Porcii într-o pătură necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 276 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare sunt Porci într-o pătură, Porci într-o pătură, și Porci într-o pătură.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Înfășurați brânza în jurul fiecărui frankfurter, apoi biscuitul în jurul acestuia. Pune pe foaie cookie cu suprapunerea biscuit cu fața în jos, astfel încât să nu trebuie să utilizați murături dinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La VarfCeapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când biscuiții se rumenesc, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista