Porci picante de ceapă verde într-o pătură cu sos de scufundare Sriracha

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Porcii picante de ceapă verde într-o pătură cu sos de scufundare Sriracha ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 205 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 14 și costă 81 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați legături originale de cârnați pentru micul dejun, ou, sos sriracha și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aripi de pui dulci și picante cu sos de scufundare cu miere Sriracha, Wontons de creveți crocanți cu sos de scufundare cu ceapă verde, și Inele De Ceapă De Tei Din Caraibe Cu Sos Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 250 F.
Gătiți legăturile de cârnați în tigaie conform instrucțiunilor de pe pachet.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul Bisquick, laptele și oul.
Adăugați ceapa verde tocată și praful de usturoi și amestecați până se combină.
Încălziți tigaia antiaderentă de 10 inci la foc mediu. Ungeți ușor dacă este necesar. Pentru fiecare clătită, turnați aproximativ 2 linguri de aluat în tigaie fierbinte. Gatiti clatita pana cand marginile sunt uscate si clatita este clocotita. Întoarceți; gatiti pana devin aurii. Repetați cu aluatul rămas, păstrând clătitele terminate pe platoul rezistent la căldură în cuptorul cald.
Într-un castron mediu, amestecați maioneza, smântâna și cantitatea dorită de sos Sriracha. A se păstra la frigider.
Odată ce clătitele și cârnații sunt gata, așezați o bucată de brânză feliată subțire pe fiecare clătită și acoperiți cu legătură de cârnați.
Rotiți clătita în jurul cârnaților și fixați-o cu scobitoare mare. Păstrați cald și serviți cu sos.