Porc Festiv
Dacă aveți aproximativ 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, porc festiv ar putea fi un super fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 18g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de filet de porc, muștar dijon, concentrat de suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 42%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Porc Fript Festiv, Friptură Festivă De Porc, și Friptură De Porc Festivă Cu Glazură De Afine.
Instrucțiuni
Tăiați filetul în 12 felii; aplatizați la 1/4 in. grosime. Într-o tigaie mare, carne de porc maro pe ambele părți la foc mediu în ulei.
Adăugați 1/4 cană de bulion de vită;reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți timp de 4-6 minute sau până se înmoaie.
Scoateți carnea într-un vas de servire și păstrați-o caldă.
În aceeași tigaie, adăugați afinele, muștarul și bulionul rămas.
Combinați concentratul de suc de portocale și amidonul de porumb până se omogenizează; se adaugă treptat la amestecul de bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Se servește cu carne de porc.