Popovers De Cimbru Proaspăt
Popoverele proaspete de cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 103 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Popovers De Cimbru, Popovers de alune și ierburi proaspete, și Chanterelles Proaspete Și Cimbru, Pentru Doi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, cimbru și sare, amestecând cu un tel.
Combinați laptele și ouăle într-un castron mediu, amestecând cu un tel până se omogenizează; lasa sa stea 30 de minute. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de lapte, amestecând bine cu un bici. Se amestecă untul topit.
Înveliți 8 căni popover cu spray de gătit; presărați brânza uniform printre căni.
Puneți cupele în cuptor la 375 timp de 5 minute. Împărțiți aluatul uniform între cupele pregătite.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până devin aurii.