Popcorn Cu Chili Taco

Popcorn Cu Chili Taco
Chili Taco Popcorn este un hor d ' oeuvre American. O porție conține 180 calorii, 1g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 6 și costă 43 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 7 mâncăruri și bucătari. Un amestec de unt, amestec de condimente taco, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încearcă Taco Popcorn cu Chili și Lime, Taco Popcorn, și Copiii Pot Face: Popcorn Taco Sănătos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați untul, condimentul taco, sosul de ardei iute, pudra de chili și sarea condimentată într-un castron mare. Se amestecă floricele și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Praf De ChiliPraf De Chili
Sare CondimentatăSare Condimentată
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Serviți imediat.

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru floricele de porumb. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Le Grand Courtage ros sticla Brut Bedazzled. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest produs Brut Ros își completează gama largă de alimente, de la savuroase la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR comande Brul comande, Strawberry shortcake și berry pie. Se amestecă cu suc proaspăt de grepfrut pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă profunzime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate naturală și prospețime. Gamay-ul cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Revista