Pop-uri de iaurt cu porumb dulce și busuioc
Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 213 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați căni de hârtie și bețe de artizanat, frunze de busuioc, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Halibut cu porumb și bulion de busuioc, Tăiței de cartofi dulci cu busuioc, Fetan și porumb dulce Miso Carbonara, și Înghețată de porumb dulce și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați porumbul din știuleți la 1 cană egală; tăiați știuleții în jumătate. În cratița de 4 litri, amestecați sâmburi de porumb, știuleți de porumb, jumătate și jumătate și zahăr.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți; scoateți-l de pe foc.
Aruncați știuleții de porumb. În blender, puneți amestecul de porumb. Capac; se amestecă la viteză medie-mare aproximativ 1 minut sau până se omogenizează. Apăsați amestecul prin strecurătoare într-un castron mare. Se amestecă iaurtul și busuiocul.
Împărțiți amestecul uniform între formele de gheață. (Dacă folosiți cupe de hârtie, turnați amestecul în cupe și acoperiți cu folie. Cu cuțitul, faceți o fantă mică în centrul foliei și glisați ambarcațiunile prin gaură.) Congelați 8 ore sau până când este ferm. Pentru a servi, scoateți PoP-urile din forme sau îndepărtați paharele de hârtie.