Pop-Uri De Gheață De Zmeură-Mentă

Pop-Uri De Gheață De Zmeură-Mentă
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 85 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frunze de mentă, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops, Mentă Caipirinhan Gheață Pops, și Boabe + Pops De Gheață De Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul, 1/4 cană de apă și menta într-o cratiță mică la foc mediu; gatiti 4 minute sau pana se dizolva zaharul, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lăsați să stea 30 de minute. Se strecoară printr-o sită peste un castron; aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Combinați siropul de mentă, fructele de pădure și sucul într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
SucSuc
SiropSirop
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Împărțiți amestecul uniform între 9 (4 uncii) forme de gheață. Sus cu capac; introduceți bastoane de ambarcațiuni. Înghețați PoP-urile peste noapte sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții9
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista