Pop-Uri De Căpșuni-Afine
Strawberry-Blueberry Pops este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan desert. O porție conține 77 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați afine, căpșuni, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Budinca De Afine Cu Capsuni, Blueberry Pops, și Peach-Blueberry Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru Strawberry pur peculae
Pur și simplu toate ingredientele și1 / 4 cană de apă într-un robot de bucătărie până la omogenizare.Setați o strecurătoare cu ochiuri fine peste un ulcior mic; strecurați, apăsând pe solide pentru a extrage aproximativ 1 1/4 căni pur și simplu. Pune deoparte.
Pur și simplu toate ingredientele și3 linguri de apă într-un robot de bucătărie până la netezime. Setați o strecurătoare cu ochiuri fine peste un micpitcher;tulpina, apăsând pe solide pentru a extrage aproximativ 1 1/4 cani pur approgram.
Se toarnă 1 lingură de căpșuni pur aproxume în fiecaremucegai; congelați până când este ferm, aproximativ 30 de minute.
Adăugați 1 lingură de afine pur corkule la fiecare matriță.Înghețați până când este ferm, aproximativ 30 de minute.Repetați până când matrițele sunt umplute. Capac; insertice-bastoane pop. Înghețați până la fermitate. Scufundați fundul matrițelor în apă fierbinte timp de 20-30 de secunde pentru a slăbi.
Scoateți PoP-urile din forme; servi.