Ponche Creme
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ponche Creme. Pentru $ 3.39 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 497 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți amare angostura, coajă de tei, nucșoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ponche-Pumn De Afine Chilian, Ponche Navide-Mexican Crăciun Fructe Punch, și Ponche Navide Elixto (Pumn Mexican De Fructe De Crăciun) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ouăle și coaja de var într-un castron mare până când sunt bine combinate și netede, aproximativ 30 de secunde.
Se adaugă laptele condensat și jumătate din rom și se amestecă până se combină.
Bateți romul rămas, nucșoara și amarul până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine și se transferă într-o cană. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte sau până la 3 zile-se îmbunătățește cu timpul.
Se amestecă bine amestecul înainte de servire.
Se toarnă în pahare umplute cu gheață și se presară cu nucșoară rasă.