Pompano cu glazură tropicală pentru grătar

Pompano cu glazură de grătar Tropical ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 88 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nectar de mango, piper, ardei jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Pui la grătar cu glazură de muștar, Glazură de finisare a fructelor picante pentru grătar, și Aripi de pui dulci fumurii cu glazură de grătar de cireșe sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Combinați primele 9 ingrediente și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 18 minute sau până se îngroașă, amestecând des.
Presărați pește cu 1/2 linguriță sare și piper; așezați pe grătar sau pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit, cu pielea în sus. Gatiti 5 minute. Întoarceți peștele; periați cu sos. Gatiti 4 minute sau pana cand fulgii de peste.