Pollo al Ajillo (pui și usturoi)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pollo al Ajillo (pui și usturoi). Această rețetă face 4 porții cu 680 calorii, 34G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sare, sherry, vin de port și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare sunt Aripioare de pui cu usturoi și boia / Pollo al Ajillo, Gambas al Ajillo / creveți cu usturoi, și Gambas al Ajillo (creveți cu usturoi).
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare acoperită, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare. Gatiti puiul in ulei pana se rumeneste pe toate partile.
Scoateți puiul din tigaie.
Aranjați cartofii în tigaie pentru a acoperi fundul. Împrăștiați căței de usturoi peste cartofi.
Puneți puiul deasupra usturoiului și cartofilor.
Presărați piper, sare și pătrunjel peste pui.
Se toarnă sherry și port peste tot. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când cartofii și puiul sunt gătite, aproximativ 45 de minute.