Pollo Adobado con Papas (Chile roșu - pui prăjit cu cartofi cruste)

Pollo Adobado con Papas (pui roșu Chile-prăjit cu cartofi cruste) este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 672 calorii, 41G de proteine, și 37g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, cuișoare măcinate, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui Adobo La Grătar (Pollo Adobado), Tamales De Pollo Con Chile Verde-Verde Chile Pui Tamales, și Sos De Chile Roșu Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti adobo, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați anchos; saut 2 minute sau până când anchos sunt blistered.
Combinați anchos și 2 căni de apă într-un castron mic. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute sau până se înmoaie.
Combinați amestecul ancho, 1/4 cană oțet și următoarele 7 Ingrediente (1/4 cană oțet prin usturoi) într-un blender; procesați până la neted. Se strecoară marinada printr-o sită cu ochiuri medii într-un bol; aruncați solidele. (Adobo va avea consistența sosului de friptură.)
Pentru a pregăti ingredientele rămase, îndepărtați și aruncați măruntaiele, gâtul și pielea de la pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime.
Așezați puiul, cu pieptul în jos, pe o suprafață de tăiere.
Tăiați pe jumătate pe lungime de-a lungul coloanei vertebrale.
Combinați 1 cană de marinată și pui într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 37
Scoateți puiul din pungă, rezervând marinada.
Așezați puiul pe o tigaie pentru broiler sau pe un raft de tigaie. Introduceți termometru de carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Se toarnă 1/3 cană de apă în tigaie.
Combinați cartofii, 1 lingură de ulei și 1/4 linguriță de sare într-un castron mic. Aranjați cartofii în jurul puiului.
Coaceți la 375 timp de 1 oră sau până când termometrul înregistrează 16
Ungeți marinada rezervată peste pui și cartofi și coaceți încă 10 minute.
Puneți puiul și cartofii pe un platou.
Combinați ceapa și 1 lingură de oțet într-un bol; aranjați în jurul puiului și cartofilor.
Garnisiți cu crenguțe de năsturel, dacă doriți.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Juve y Camps Reserva de la familia 40th Anniversary Cuvee Cava cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Juve y Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava]()
Juve y Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
De culoare auriu pal, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu note de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest brut nature cava este extrem de versatil, deoarece nu s-a adăugat nicio doză, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban marinat miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și Jamon Iberico.