Pollo a La Brasa (pui la grătar Peruvian)

Pollo a La Brasa (pui la grătar Peruvian) este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 914 calorii, 77g de proteine, și 64G de grăsime. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 25 de gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, ulei vegetal, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Aguadito De Pollo (supă peruană de pui și orez), Un pui verde Peruvian mai sănătos cu orez și Quinoa (Arroz con pollo Verde), și Peruvian Lomo Saltado (imitator)al lui El Pollo Inka.