Poha Chivda (Gustare Indiană De Orez Aplatizat)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Poha Chivda (gustare indiană de orez aplatizat). O porție conține 393 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână sare kosher, orez turtit, stafide aurii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați chivda (chiwda) | cum se face poha chivdan sau namkeen chivda / gustări diwali rapide și ușoare, Fulgi De Porumb Chivda (Amestec Picant De Gustări Indiene), și Fulgi de porumb Chivda pentru Diwali-gustare sănătoasă / namkeen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie cu fund greu la foc mediu până când strălucește. În succesiune rapidă adăugați semințele de muștar, chimen și fenicul. Stați înapoi pentru a evita stropirea. Se amestecă până se parfumează și semințele apar, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ardei iute verde, asafoetida, pudră de turmeric și frunze de curry. Se amestecă până se parfumează, aproximativ 1 minut. Reduceți căldura la minim.
Adăugați caju, arahide, felii de nucă de cocos. Se prăjește până când caju devine maro auriu, aproximativ 5 minute.
Adăugați stafidele și amestecați pentru a combina.
Adăugați orez turtit, sare și zahăr și amestecați foarte ușor până când orezul este complet acoperit cu galben cu uleiul aromat și nucile.
Se ia de pe foc, se întinde pe un prosop de bucătărie absorbant și se răcește. Reglați condimentul dacă este necesar. A se păstra într-un recipient etanș la aer într-un loc uscat timp de până la 2 luni