Poblanos Umpluți Cu Porumb Prăjit
Dacă aveți aproximativ 1 oră de petrecut în bucătărie, Poblanos umpluți cu porumb prăjit ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. Pentru 1,49 USD per porție , primești o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 148 de calorii . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză cotija, ceai verde, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 43% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Ciotră de porumb cu cartofi, Poblanos și Gouda afumat , Brioșe de porumb cu porumb proaspăt și Galuste de porumb, ceapă și Cotija în bulion de porumb cu nucă de cocos .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Puneți poblanos pe o foaie de copt și amestecați cu 1 lingură de ulei vegetal, 1/2 linguriță de chimen și 1/2 linguriță de sare. Prăjiți până încep să se rumenească și să se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Între timp, puneți porumbul pe o altă foaie de copt, ungeți cu restul de 1 lingură de ulei vegetal și stropiți cu 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de chimen rămasă. Se prăjește până devine ușor auriu, 15 minute; se intoarce, se adauga ceapa si se mai coace 15 minute.
Tăiați o fante de 2 inci pe lungime în fiecare ardei, îndepărtați semințele și deschideți ușor ardeii. (Dacă doriți, curățați pielea.)
Scoateți boabele de porumb din știulete; se adaugă într-un castron împreună cu ceai, apoi se răzuiește laptele de la știuleți folosind dosul unui cuțit. Se amestecă crema, coriandru și coaja și sucul de lime. Asezonați cu sare.
Turnați amestecul de porumb în ardei.
Se presară umplutura cu brânză cotija. Puneți ardeii din nou la cuptor și coaceți până când brânza devine ușor aurie, aproximativ 8 minute.