Poblanos prăjit în sos de smântână (Rajas con Crema)

Poblanos prăjit în sos de smântână (Rajas con Crema)
Poblanos prăjit în sos de smântână (Rajas con Crema) ia în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 125 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1005 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Funcționează bine ca sos. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Cina in seara asta: Tacos de Rajas cu Crema, Dovlecei prăjiți cu Rajas, chimen și Crema, și Poblanos prăjit în sos de smântână sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Char întregul ardei iute poblano: Char întregul ardei poblano chile pe toate părțile. Cel mai bun mod de a face acest lucru este peste o flacără deschisă a unei sobe cu gaz. Doar așezați ardeii chile întregi cruzi direct pe grătarul care acoperă flacăra și lăsați flacăra să înnegrească pielea exterioară a ardeilor. Când o parte s-a înnegrit, folosiți clești pentru a întoarce puțin chile, astfel încât flacăra să poată înnegri o altă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
De asemenea, puteți folosi un broiler pentru a înnegri ardeii chile, dar flacăra directă este cea mai bună cale. Uneori, cu un pui de carne, ardeii iute ajung să gătească prea mult înainte de a se înnegri. Ar trebui să fie încă puțin ferme. Acest lucru este mai ușor de controlat atunci când le gătiți direct peste flacără.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Așezați ardeii iute într-un castron, acoperiți: odată ce ardeii s-au înnegrit peste tot (mai puteți avea câteva pete verzi), așezați-i într-un castron de sticlă și acoperiți-i cu o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Lăsați ardeii iute să se aburească la propria căldură câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
5
Ștergeți bucățile carbonizate: când ardeii iute sunt reci la atingere, scoateți-i din vas. Lucrând peste o chiuvetă (această parte este dezordonată) folosiți degetele sau un prosop umed pentru a îndepărta părțile înnegrite. Încercați să evitați să rulați singuri ardeii iute sub apă, deoarece acest lucru poate spăla o aromă bună. Dar s-ar putea să vă fie mai ușor să vă clătiți mâinile cu apă pe măsură ce îndepărtați bucățile înnegrite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Deschideți ardeii iute, îndepărtați tulpinile, semințele, venele interioare, apoi tăiați ardeii iute în fâșii: odată ce pielea exterioară înnegrită este îndepărtată, deschideți ardeii iute și tăiați și aruncați tulpinile, semințele și venele interioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Tăiați ardeii iute în fâșii lungi, de aproximativ un centimetru lățime. Multe rețete necesită benzi subțiri, de aproximativ o jumătate de centimetru lățime, pe care le puteți face dacă doriți. Îmi plac doar cu benzi mai groase. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1
Încălziți untul (puteți folosi în schimb ulei vegetal dacă doriți) într-o tigaie mare din fontă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați ardeii iute, crema, laptele: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
4
Adăugați ardeii iute poblano la ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Presărați ardeii iute cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați crema mexicană și laptele. Amestecați ușor pentru a acoperi ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
7
Lăsați să gătească câteva minute, până când ardeii iute sunt complet fierți și sosul este Bulbuc și puțin redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1
Se presară brânza Jack rasă. Se amestecă cu sosul fierbinte de cremă până când brânza s-a topit și se amestecă cu sosul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2
Se servește cu tortilla de porumb sau făină încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De FăinăTortilla De Făină
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista