Poblano-Supă De Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de roșii Poblano. Această rețetă face 4 porții cu 150 de calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, chimen măcinat, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Roșii Poblano, Vincent Price Sopa Poblano - Supă De Chile Poblano, și Cina În Seara Asta: Crema De Chile Poblano (Supă Prăjită De Chile Poblano) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie cu jeleu în cuptor. Preîncălziți broilerul la mare.
Combinați roșiile, usturoiul, șalota, ardeiul gras roșu și ardeiul poblano într-un castron.
Adăugați ulei de canola; aruncă. Aranjați cu grijă legumele pe tigaia preîncălzită; se fierbe 10 minute sau până se înnegrește.
Așezați legumele prăjite într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului.
Așezați un prosop curat peste deschiderea capacului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează. Se amestecă bulionul de pui, sarea, chimenul și coriandrul. Se acoperă cu frunze de coriandru; se servește cu pene de tei.