Poblano Cremă De Brânză Empanadas
Reteta Poblano crema de branza Empanadas este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă face 8 porții cu 375 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Un amestec de piper, foietaj, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Empanadas Cu Carne De Crab Cu Salsa De Porumb La Grătar Și Sos De Cremă Poblano, Porumb și poblano Empanadas, și Crepe umplute cu porumb și brânză cu cremă Poblano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, combinați crema de brânză și poblanos până când sunt bine încorporate. Condimentează umplutura cu sare și piper.
Desfaceți 1 foaie de patiserie cu puf pe o suprafață ușor făinată. Folosind un știft de rulare cu făină, rulați până la grosimea de 1/4 inci. Folosind un tăietor cu diametrul de 5 inci, tăiați 4 cercuri. Repetați cu foaia de patiserie rămasă. Lingură 1 lingură amestec de brânză cremă în centrul fiecărei runde.
Periați marginea fiecărui cerc cu spălarea ouălor și pliați fiecare empanada într-o jumătate de lună. Strângeți marginile cu o furculiță.
Transferați empanadele pe foaia de copt pregătită și periați-le cu spălarea rămasă a ouălor.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu.
Vin făcut cu struguri din podgoriile noastre din Villalba del Duero, Burgos. Strat violet ridicat. Nas cu multe note de fructe negre înmuiate de aromele florale care sunt punctate de o notă de minerale din sol, care se amestecă cu vanilia provenită din scurta lor ședere în butoi. La palat este netezit cu un tanin nobil care oferă un gust lung și persistent după gust. Realizat cu 100% Tempranillo.Împerechere perfectă cu tot felul de carne grasă și vânat sub formă de fripturi, tocănițe, pe lângă diferitele brânzeturi din zonă.
Wine made with grapes from our vineyards in Villalba del Duero, Burgos. High purple layer. Nose with many notes of black fruits softened by the floral aromas that are punctuated by a touch of mineral from the soil, which is intermingled with the vanilla coming from their brief stay in the barrel. At the palate it is smoothed with a noble tannin which provides a long and persistent after taste. Made with 100% Tempranillo.Perfect pairing with all kinds of fatty meats and game in the form of roasts, stews, in addition to the different cheeses in the area.