Plăcintă Watergate
Reteta Watergate Pie se poate face in aproximativ 45 de minute . Această rețetă face 12 porții cu 455 de calorii , 6 g de proteine și 27 g de grăsime fiecare. Pentru 1,07 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 21 de bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită nuci, zahăr de cofetar, cremă de brânză și făină. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 31% , ceea ce nu este atât de super. Rețete similare sunt plăcintă cu șifon cu dovleac cu crustă dublă de ciocolată , plăcintă cu nucă de cocos Impossible și plăcintă cu pui cu 4 ingrediente .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Pentru a face crusta: într-un castron mediu combinați făina și nucile.
Amestecați untul înmuiat sau margarina până când amestecul este omogen.
Răspândiți amestecul în fundul unei tigaie de 9 x 13 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 30 de minute, până când se fixează și se rumenesc ușor. Se lasa sa se raceasca.
Pentru a face crema de branza
Strat: Într-un castron mediu, bate crema de brânză până devine pufoasă.
Se amestecă extract de vanilie, zahăr pudră și 1 cană de topping bătut. Bate până se omogenizează.
Întindeți amestecul peste crusta coptă. Răciți timp de 1 oră.
Strat: Într-un castron mare, amestecați amestecul de budincă și laptele.
Se amestecă până când budinca se îngroașă.
Se intinde peste un strat de crema de branza. Acoperiți cu toppingul bătut rămas și presărați cireșe și nuci. Răciți înainte de a servi.