Plăcintă vegetariană de păstor

Plăcintă vegetariană de păstor
Reteta Placinta vegetariana a ciobanului este gata în aproximativ 5 ore și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Pentru $2.75 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 542 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați prazul, rădăcina de țelină, pătrunjelul cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 73%. Rețete similare sunt Paleo Shepherd ' s Pie, Vegetarian Shepherd ' s Pie II, și Plăcintă vegetariană de păstor.

Instrucțiuni

1
Blanch ceapa perla într-o cratiță de 2 litri de apă clocotită 2 minute, apoi se scurge și se răcește într-o baie de gheață pentru a opri gătitul. Curățați ceapa și tăiați, lăsând capetele rădăcinii intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală grea de 5 litri la foc mediu-mare până când strălucește. Seitan brun în 3 loturi, întorcându-se ocazional, 3 până la 5 minute (adăugați 2 linguri de ulei între loturi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeitanSeitan
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați pe o farfurie.
4
Gatiti prazul in 3 linguri de ulei ramase cu 1/4 lingurita sare in oala la foc mediu, acoperita, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând frecvent, până la auriu și parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați ciuperci și 1/2 linguriță de sare și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până când încep să degajeze lichid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Adăugați morcovi, păstârnac, cimbru și rozmarin și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până când legumele sunt doar fragede, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
8
Transferați legumele într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați vin în oală și fierbeți până se reduce la aproximativ 1 cană, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
În timp ce vinul se reduce, faceți un beurre mani cca amestecând untul și făina într-un castron mic pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Adăugați stoc la vin și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
Se amestecă în beurre mani aprox., apoi se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 3 până la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
13
Adăugați seitan, ceapă perlată și amestec de legume în oală și fierbeți, acoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
SeitanSeitan
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 2 inci. Acoperiți cartofii și rădăcina de țelină cu apă rece într-o oală grea de 4 până la 5 litri, apoi fierbeți, parțial acoperit, până când este foarte fraged, 20 până la 25 de minute. Rezervați 1/2 cană de apă de gătit, apoi scurgeți-o într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Aduceți untul, laptele și smântâna la foc mic în oală la foc mediu, amestecând până când untul s-a topit. Se amestecă apa de gătit rezervată, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se ia de pe foc. Forțați cartofii și rădăcina de țelină prin ricer în amestecul de lapte fierbinte și amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
1
Preîncălziți broilerul. Puneți vasul de copt într-o tigaie mare cu 4 fețe și transferați tocană în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Se amestecă amestecul de cartofi peste tocană și se întinde uniform pentru a acoperi. Se fierbe la aproximativ 3 inci de la căldură până când blatul este auriu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
1
• Puteți folosi mai mulți cartofi în locul rădăcinii de țelină.* Tocanita și toppingul de cartofi pot fi făcute cu 1 zi înainte (rezervați o cană suplimentară de apă pentru gătit cartofi) și refrigerate separat. Reîncălziți toppingul de cartofi încet într-un cuptor cu microunde sau într-un vas rezistent la căldură, așezat peste o oală cu apă clocotită, adăugând suficientă apă de gătit pentru a atinge consistența dorită. Aduceți tocană la foc mic la foc mic înainte de a acoperi cu amestec cald de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate42
Revista