Reteta Placinta vegetariana a ciobanului este gata în aproximativ 5 ore și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Pentru $2.75 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 542 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați prazul, rădăcina de țelină, pătrunjelul cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 73%. Rețete similare sunt Paleo Shepherd ' s Pie, Vegetarian Shepherd ' s Pie II, și Plăcintă vegetariană de păstor.
Instrucțiuni
1
Blanch ceapa perla într-o cratiță de 2 litri de apă clocotită 2 minute, apoi se scurge și se răcește într-o baie de gheață pentru a opri gătitul. Curățați ceapa și tăiați, lăsând capetele rădăcinii intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală grea de 5 litri la foc mediu-mare până când strălucește. Seitan brun în 3 loturi, întorcându-se ocazional, 3 până la 5 minute (adăugați 2 linguri de ulei între loturi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Seitan
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Transferați pe o farfurie.
4
Gatiti prazul in 3 linguri de ulei ramase cu 1/4 lingurita sare in oala la foc mediu, acoperita, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând frecvent, până la auriu și parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
6
Adăugați ciuperci și 1/2 linguriță de sare și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până când încep să degajeze lichid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați morcovi, păstârnac, cimbru și rozmarin și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până când legumele sunt doar fragede, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Transferați legumele într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Adăugați vin în oală și fierbeți până se reduce la aproximativ 1 cană, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
În timp ce vinul se reduce, faceți un beurre mani cca amestecând untul și făina într-un castron mic pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
11
Adăugați stoc la vin și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
Se amestecă în beurre mani aprox., apoi se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 3 până la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Adăugați seitan, ceapă perlată și amestec de legume în oală și fierbeți, acoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Seitan
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
14
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 2 inci. Acoperiți cartofii și rădăcina de țelină cu apă rece într-o oală grea de 4 până la 5 litri, apoi fierbeți, parțial acoperit, până când este foarte fraged, 20 până la 25 de minute. Rezervați 1/2 cană de apă de gătit, apoi scurgeți-o într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Aduceți untul, laptele și smântâna la foc mic în oală la foc mediu, amestecând până când untul s-a topit. Se amestecă apa de gătit rezervată, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se ia de pe foc. Forțați cartofii și rădăcina de țelină prin ricer în amestecul de lapte fierbinte și amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
1
Preîncălziți broilerul. Puneți vasul de copt într-o tigaie mare cu 4 fețe și transferați tocană în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Se amestecă amestecul de cartofi peste tocană și se întinde uniform pentru a acoperi. Se fierbe la aproximativ 3 inci de la căldură până când blatul este auriu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
1
• Puteți folosi mai mulți cartofi în locul rădăcinii de țelină.* Tocanita și toppingul de cartofi pot fi făcute cu 1 zi înainte (rezervați o cană suplimentară de apă pentru gătit cartofi) și refrigerate separat. Reîncălziți toppingul de cartofi încet într-un cuptor cu microunde sau într-un vas rezistent la căldură, așezat peste o oală cu apă clocotită, adăugând suficientă apă de gătit pentru a atinge consistența dorită. Aduceți tocană la foc mic la foc mic înainte de a acoperi cu amestec cald de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă