Plăcintă Vegetariană Cu Curry Indian Cu Tofu
Reteta Vegetarian Indian Curry Tofu Pot Pie ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 351 calorii. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, amidon de tapioca, bulion de legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Curry Vegetarian de nucă de cocos cu Tofu, și Panang Curry Vegetarian cu Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.pentru legume:într-o tigaie, încălziți aproximativ 1 lingură de ulei la foc mare.
Adăugați ardeiul iute serrano și infuzați uleiul.
Scoateți și aruncați ardeii iute.
Adăugați usturoiul tocat până devine ușor auriu, apoi adăugați ceapa și gătiți până când sunt transculente.
Adăugați morcovii tăiați și turnați aproximativ 1/2 cană de bulion de legume. Coborâți focul la un mediu scăzut și gătiți timp de aproximativ 8 minute.
Adăugați țelina și amestecați frecvent timp de aproximativ 2 minute.
Adăugați ciupercile shitake și ardeii grași roșii. Terminați cu sosul de usturoi chili.
Se amestecă bine. Extindeți gătitul la încă un minut. Se condimentează cu sare și piper.
Se ia de pe foc.Pentru sosul curry:într-un castron, dizolvați strachul de tapioca în aproximativ 1/2 cană de legume broth.In o cratiță, topiți ghee-ul la foc mediu.
Adăugați pudra tumerică, pudra de coriandru și pasta de ghimbir-usturoi. Gatiti un minut pana cand ghimbirul si usturoiul sunt usor aurii.
Adăugați restul de bulion de legume. Aduceți bulionul la fiert, apoi turnați lichidul de amidon tapioca. Se amestecă constant până când lichidul se îngroașă.
Adăugați zahărul, pudra de cocos, laptele de cocos și pasta de turmeric. Reduceți căldura la minim. Amestecați frecvent pentru a împiedica sosul să se lipească de fundul tigaiei. Condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Tăiați bucata de tofu în cuburi uniforme de 1 inch.
Se toarnă restul de ulei de canola într-o tigaie mică. Ar trebui să puteți obține un strat de ulei adânc de aproximativ 1 inch.
Încălziți uleiul timp de aproximativ 2 minute. Cheia unui tofu prăjit bun este să obțineți bule mici atunci când tofu este în contact cu uleiul. Nu supraîncălziți uleiul, altfel tofu va deveni prea auriu și mestecat. Doar stick la slighlty sărituri bule.
Așezați tofu o bucată pe rând și nu supraaglomerați tigaia, asigurați-vă că bucățile de tofu nu se ating. Coborâți focul la foc mediu. Gatiti timp de 2 minute, tofu va incepe sa apara si sa creasca in volum. Întoarceți fiecare bucată și gătiți aproximativ un minut mai mult. Alegeți fiecare bucată de tofu cu bețișoare de lemn cu cât mai puțin ulei posibil și înmuiați imediat tofu în sosul curry. Tofu se va dezumfla instantaneu. Ridicați tofu-ul scufundat cu sos curry cu o altă pereche de bețișoare curate din lemn. Repetați până când toate bucățile de tofu sunt gata.Pentru crusta de plăcintă: pulverizați ușor puțin ulei pe 6 tigăi de unică folosință.
Îndepărtați excesul de ulei.
Întindeți crustele de plăcintă pe o suprafață foarte ușor de făină.
Tăiați în 6 discuri puțin mai mari decât circumferința cutiilor de plăcintă.
Așezați o rundă de aluat pe fiecare tigaie de plăcintă. Andocați crusta de plăcintă cu o furculiță.
Adăugați 1 1/2 linguri de coriandru în sosul curry.Împărțiți legumele și tofu prăjit cu umplutură de sos curry cald în mod egal între cele 6 cutii de plăcintă. Nu umpleți prea mult conservele cu prea mult sos curry.
Rulați restul de 6 bucăți de crustă de plăcintă în 6 discuri. Discurile ar trebui să fie cu aproximativ 1/2 inch mai mari decât partea superioară a cutiilor.
Ungeți marginile exterioare ale fiecărui bol cu albușul de ou (albușul va acționa ca un lipici și va lega aluatul împreună), apoi așezați discurile deasupra fiecărei plăcinte cu oală. Îndoiți excesul de aluat sub el însuși. Sigilați și sertizați aluatul pentru a se plia peste lateral cu degetele. Apăsați marginile plăcintei cu oală folosind o furculiță.
Ungeți aluatul cu puțin ghee topit folosind o perie de silicon. Faceți 3 fante pe partea de sus a fiecărei plăcinte cu oală folosind un cuțit de împerechere. Decorați fiecare plăcintă cu 3 frunze de coriandru.
Așezați cele 6 plăcinte cu oală pe o foaie de copt și introduceți-le în cuptor.
Coaceți timp de 10 minute la 218°, apoi coborâți focul la400 pentru încă 20-25 de minute, până când crusta de plăcintă este aurie.
Scoateți din cuptor și lăsați plăcintele cu oală să se răcească aproximativ 15 minute.Decorați plăcintele cu oală cu mai multe frunze de coriandru deasupra.Bon apptit!