Plăcintă Stroganoff de vită și ciuperci

Plăcintă Stroganoff de vită și ciuperci
Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 204 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, amestec de supă de ciuperci, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stroganoff De Vită Cu Ciuperci, O oală Stroganoff de vită și ciuperci, și Stroganoff De Ciuperci-Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe pachet pentru plăcintă cu două cruste folosind o tigaie de sticlă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
2
Se încălzește cuptorul la 375 F. în tigaie mare, gătiți carne de vită măcinată, ciuperci, ceapă și usturoi la foc mediu până când carnea de vită este gătită bine, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
3
Scurgere.
4
Se amestecă amestecul de supă, piperul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De SupăAmestec De Supă
PiperPiper
ApăApă
5
Adăugați cremă de brânză; gatiti si amestecati pana se topeste crema de branza si amestecul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
6
Se ia de pe foc. Se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
7
Se toarnă în tigaie căptușită cu crustă. Sus cu a doua crustă; sigilați marginile și flautul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Tăiați fante în mai multe locuri în crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Coaceți la 375 de grade F. timp de 45 până la 50 de minute sau până când crusta devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
11
Tăiați în pene pentru a servi.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista