Plăcintă Stroganoff de vită și ciuperci
Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 204 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, amestec de supă de ciuperci, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stroganoff De Vită Cu Ciuperci, O oală Stroganoff de vită și ciuperci, și Stroganoff De Ciuperci-Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe pachet pentru plăcintă cu două cruste folosind o tigaie de sticlă de 9 inci.
Se încălzește cuptorul la 375 F. în tigaie mare, gătiți carne de vită măcinată, ciuperci, ceapă și usturoi la foc mediu până când carnea de vită este gătită bine, amestecând frecvent.
Se amestecă amestecul de supă, piperul și apa.
Adăugați cremă de brânză; gatiti si amestecati pana se topeste crema de branza si amestecul este fierbinte.
Se ia de pe foc. Se amestecă smântâna.
Se toarnă în tigaie căptușită cu crustă. Sus cu a doua crustă; sigilați marginile și flautul.
Tăiați fante în mai multe locuri în crusta superioară.
Coaceți la 375 de grade F. timp de 45 până la 50 de minute sau până când crusta devine maro auriu.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Tăiați în pene pentru a servi.