Plăcintă Streusel cu gutui și Cardamom

Plăcintă Streusel cu gutui și Cardamom
Quince și Cardamom Streusel Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $5.27 pe portie. O porție conține 380 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, fasole de vanilie, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Gutui fiert în sirop de Cardamom, Gutui copt cu miere cu iaurt condimentat cu Cardamom, și Tort De Cafea Cardamom Streusel.

Instrucțiuni

1
Faceți umplutura: într-o oală de dimensiuni medii, combinați gutuiul, zahărul, apa, semințele și păstăia de fasole de vanilie și coaja. Acoperiți oala și aduceți la foc mic la foc mic. Se fierbe la foc mic timp de 45 de minute până la 1 oră, amestecând ușor, până când fructul începe să capete o nuanță roz. Opriți focul și lăsați fructele să se răcească la temperatura camerei în sucurile sale. Gustați umplutura pentru dulceață (gutuiul va varia, astfel încât zahărul trebuie ajustat corespunzător) și adăugați zahăr după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Amestecați untul și zahărul brun împreună cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2
Adăugați făina, cardamomul și sarea. Se amestecă până se combină, apoi se răcește cel puțin 1 oră înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Blind coaceți crusta: Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. tapetați crusta răcită, în formă, cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă (reutilizez fasolea uscată în acest scop) și puneți-o direct în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Coaceți timp de 15 minute, apoi îndepărtați greutățile și căptușelile și readuceți plăcinta în raftul inferior al cuptorului și coaceți până când fundul devine maro auriu deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți plăcinta din cuptor și reduceți focul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Faceți plăcinta: umpleți crusta cu umplutura și puneți-o în cuptorul de 350 km f din Centrul raftului inferior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți timp de 15 minute, apoi acoperiți cu topping mărunțit, răcit.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Puneți plăcinta înapoi în cuptor și coaceți încă 30 de minute, până când umplutura începe să baloneze și toppingul este maro auriu. Dacă sunteți îngrijorat de crusta care pare prea întunecată, așezați o bucată de folie lejer peste zonele întunecate pentru a vă proteja de căldura cuptorului. Lăsați plăcinta să se răcească complet înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista