Plăcintă Perfectă Cu Rubarbă

Perfect rubarbă plăcintă ar putea fi doar desert pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 147 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de unt, tapioca cu gătit rapid, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes Cu Rubarbă: Cupcakes-Urile Perfecte De Toamnă, Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Vafe de rubarbă cu sos de rubarbă.
Instrucțiuni
Puneți rubarba într-o strecurătoare; se toarnă apă clocotită peste rubarbă și se lasă să se scurgă. Într-un castron mare, amestecați zahărul, făina și tapioca.
Adăugați rubarba scursă; aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea 15 minute. Într-un castron mic, bateți oul și apa rece; se amestecă în amestecul de rubarbă.
Preîncălziți cuptorul la 400. Pe o suprafață ușor făinată, rulați o jumătate din aluatul de patiserie la 1/8 in.- cerc gros; transferați la un 9-in. placă de plăcintă. Tăiați produse de patiserie chiar și cu jantă.
Adăugați umplutura; punct cu unt.
Rulați aluatul rămas la 1/8 in.- cerc gros.
Așezați peste umplutură. Tăiați, sigilați și marginea flautului.
Tăiați fante în partea de sus.
Reduceți setarea cuptorului la 350.
Coaceți cu 40-50 de minute mai mult sau până când crusta se rumeneste și umplutura este cu bule. Se răcește pe un suport de sârmă.