Plăcintă Perfectă Cu Bezea Cu Lămâie

Perfect Lemon Meringue Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 376 calorii. Această rețetă servește 8. 14 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați coaja de 5 lămâi, zahăr, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Cremă De Unt Elvețiană De Bezea Cu Ciocolată Pur Și Simplu Perfectă, și Plăcintă cu bezea cu lămâie Meyer cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Lăsați crusta să se dezghețe 10 minute.
Coaceți pe raftul cuptorului 11 până la 14 minute sau până se rumenesc ușor. Mișto.
Într-un castron mare de sticlă cu microunde, amestecați gălbenușurile de ou, 1 1/2 căni de zahăr, coaja de lămâie, sucul de lămâie și amidonul de porumb cu biciul.
Adăugați ceașcă de apă clocotită în amestec folosind amestecul pentru a combina.
Adăugați o cană suplimentară de apă clocotită.
Adăugați apa clocotită rămasă în amestec.
Cuptor cu microunde la mare 4 minute; se amestecă cu măturică. Cuptor cu microunde la mare încă 2 minute; se amestecă. Continuați microundele la intervale de 2 minute la un moment dat până când amestecul de lămâie este îngroșat, aproximativ 8 minute. Se amestecă untul.
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F. Într-un vas de sticlă mediu, bateți albușurile și crema de tartru cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Bateți încet în cupele de zahăr rămase, câte 1 lingură, până când se formează vârfuri rigide și amestecul este lucios. Puneți amestecul de albuș de ou pe umplutura de plăcintă.
Se întinde peste umplutură, etanșând cu grijă bezea la marginea crustei pentru a preveni micșorarea.
Coaceți 35 până la 40 de minute, sau până când bezea este maro aurie și temperatura în centrul bezea ajunge la 160 F.. Se răcește departe de pescaj 2 ore. Puneți la frigider plăcinta răcită până la servire. A se păstra acoperit la frigider.