Plăcintă olandeză cu mere cu fulgi de ovăz Streusel
Plăcinta olandeză cu mere cu fulgi de ovăz Streusel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 1088 calorii. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $2.35 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină, scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă olandeză cu mere cu fulgi de ovăz Streusel, Easy Apple Crisp cu fulgi de ovăz Streusel, și Cranberry-Apple Crisp cu fulgi de ovăz Streusel Topping pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Puneți coaja de patiserie în tigaie și puneți-o în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
Cuptor
1
Așezați merele într-un castron mare. Într-un castron separat combinați 2 linguri de făină, zahăr alb, 1/2 linguriță de scorțișoară, nucșoară și ienibahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Ienibahar
Scorțișoară
Măr
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă bine, apoi se adaugă la mere. Aruncați până când merele sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
3
Scoateți coaja de plăcintă din congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
4
Așezați amestecul de mere în coajă de plăcintă și punctați cu 2 linguri de unt sau margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Crustă De Plăcintă
Măr
5
Așezați ușor o foaie de folie de aluminiu deasupra umpluturii, dar nu sigilați.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
În timp ce umplutura se coace, faceți Topping Streusel: într-un castron mediu combinați 3/4 cană de făină, 1/2 linguriță de scorțișoară, zahăr brun, ovăz și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Coaja De Lamaie
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se amestecă bine, apoi se taie în 1/2 cană de unt sau margarină până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
9
Scoateți umplutura din cuptor și presărați streusel deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Reduceți căldura la 375 grade F (190 grade C).
11
Coaceți încă 30 până la 35 de minute, până când streusel se rumeneste și merele sunt fragede. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea în exces.