Plăcintă olandeză cu mere cu fulgi de ovăz Streusel
Plăcinta olandeză cu mere cu fulgi de ovăz Streusel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 1088 calorii. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $2.35 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină, scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă olandeză cu mere cu fulgi de ovăz Streusel, Easy Apple Crisp cu fulgi de ovăz Streusel, și Cranberry-Apple Crisp cu fulgi de ovăz Streusel Topping pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Puneți coaja de patiserie în tigaie și puneți-o în congelator.
Așezați merele într-un castron mare. Într-un castron separat combinați 2 linguri de făină, zahăr alb, 1/2 linguriță de scorțișoară, nucșoară și ienibahar.
Se amestecă bine, apoi se adaugă la mere. Aruncați până când merele sunt acoperite uniform.
Scoateți coaja de plăcintă din congelator.
Așezați amestecul de mere în coajă de plăcintă și punctați cu 2 linguri de unt sau margarină.
Așezați ușor o foaie de folie de aluminiu deasupra umpluturii, dar nu sigilați.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
În timp ce umplutura se coace, faceți Topping Streusel: într-un castron mediu combinați 3/4 cană de făină, 1/2 linguriță de scorțișoară, zahăr brun, ovăz și coajă de lămâie.
Se amestecă bine, apoi se taie în 1/2 cană de unt sau margarină până când amestecul este sfărâmicios.
Scoateți umplutura din cuptor și presărați streusel deasupra.
Reduceți căldura la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți încă 30 până la 35 de minute, până când streusel se rumeneste și merele sunt fragede. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea în exces.