Plăcintă flip-over cu praz, cartofi și șuncă
Plăcinta flip-over cu praz, cartofi și șuncă necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 660 calorii, 15g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cartofi, șuncă, CR fra fra FRA, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 81%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Plăcintă cremoasă cu praz, cartofi și șuncă, Plăcintă cu pui, șuncă, praz și cartofi prăjiți, și Plăcintă Cu Șuncă Și Praz.
Instrucțiuni
Pentru a face umplutura, Preîncălziți cuptorul la 220C/gaz 7 / ventilator 200C. feliați resturile de cartofi cât de bine puteți, apoi albiți prazul în apă clocotită timp de 3 minute și scurgeți. Dacă nu aveți resturi, curățați, înjumătățiți și feliați gros un cartof de copt, apoi fierbeți timp de 8 minute, adăugând prazul feliat în ultimele 3 minute.
Scurgere. Într-un castron mare, amestecați cartoful, prazul, sosul de hrean, crme frache, șunca și cimbru, amestecând ușor cartoful, apoi condimentați bine.
Pentru a face plăcinta, derulați dreptunghiul de patiserie pe o foaie de copt. Strângeți umplutura pe lungimea unei jumătăți de patiserie, lăsând un mic spațiu pe marginea exterioară.
Periați laptele în jurul marginilor produselor de patiserie. Îndoiți partea neacoperită peste umplutură, apoi apăsați bine marginile de patiserie, folosind vârfurile unei furculițe, pentru a sigila. Faceți câteva tăieturi diagonale de 6 cm în partea de sus. (Plăcinta poate fi acum înghețată până la o lună.)
Pentru a coace plăcinta, periați plăcinta cu laptele rămas și coaceți timp de 30 de minute până se rumenesc. Se lasă să se relaxeze câteva minute, apoi se taie felii și se servește cu o salată verde.