Plăcintă Dublă Cu Căpșuni

Plăcintă Dublă Cu Căpșuni
Placinta cu capsuni duble ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 374 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,21 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână amestec de crustă de plăcintă, zahăr, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Plăcintă Dublă Cu Căpșuni, Bare Duble De Căpșuni, și Brioșe Duble Cu Gem De Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Cerneti zaharul, amidonul de porumb si faina impreuna intr-un bol mediu. Se amestecă și se combină cu căpșuni parțial dezghețate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron separat, combinați amestecul de crustă de plăcintă și nectarul rece de căpșuni. Se amestecă până se formează un aluat moale. Împărțiți în 2 bucăți, formați în bile și aplatizați în discuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarNectar
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți 1 dintre discuri într-un cerc de 11 inci. Îndoiți în jumătate, așezați-o într-o farfurie de plăcintă de 9 inci și desfaceți-o. Apăsați în placă, dar nu vă întindeți. Tăiați aluatul la 1/2 inch de la marginea plăcii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Rulați al doilea disc și pliați în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Se toarnă umplutura în farfurie căptușită cu patiserie.
6
Așezați crusta de sus deasupra umpluturii și desfaceți-o. Apăsați de-a lungul jantei pentru a sigila și a tăia marginile. Apăsați furca în margini sau sertizare pentru a face margine decorativă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Tăiați fantele de aerisire sau centrul de perforare cu tăietor sau cuțit decorativ mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Într-un castron mic, bateți ușor oul, cu 1 lingură de apă și 1 lingură de nectar de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
NectarNectar
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Periați deasupra crustei și apoi presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
10
Așezați plăcinta pe tava de foi* și introduceți-o în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Coaceți timp de 10 minute, apoi reduceți focul la 350 de grade F și continuați să coaceți încă 50 până la 60 de minute; umplutura ar trebui să fie barbotare și crusta de sus maro auriu. Se răcește complet înainte de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
* Sfat: preîncălziți tava în cuptor pentru o crustă mai crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista