Plăcintă De Pecan De Modă Veche
Reteta de modă veche plăcintă cu nuci Pecan ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 2 ore. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 386 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, ROM, jumătăți de pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, și Plăcintă Cu Nuci Pecan De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți rețeta de crustă de plăcintă (Vezi notele). Împărțiți aluatul în jumătate, formați în 2 discuri de aproximativ 5 inci în diametru și 3/4 inci grosime. Înfășurați în plastic. Refrigerați cel puțin 1 oră (sau până la 2 zile) sau congelați până la 1 lună.Pe o suprafață ușor făinată, folosiți un sucitor ușor făinat pentru a întinde un disc de aluat răcit la o rundă de 12 inci, cu o grosime generoasă de 1/8 inci. Îndepărtați cu grijă aluatul în jumătate și glisați-l pe știftul de rulare.
Transferați într-o tigaie de 9 inci. Desfaceți aluatul, ușurându-l ușor în tigaia pentru plăcintă; nu întindeți aluatul.Îndoiți inderul overhan creând o jantă dublă groasă. Strângeți marginea decorativ cu degetele și folosiți o furculiță pentru a înțepa fundul aluatului în mai multe locuri. Se da la frigider 30 de minute. Salvați al doilea disc de aluat pentru un alt scop.
Așezați raftul cuptorului în pozițiile de mijloc și de jos. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Acoperiți coaja de plăcintă pregătită cu pergament, lăsând un pic de consolă și adăugați suficiente greutăți de plăcintă sau fasole uscată pentru a acoperi fundul.
Coaceți pe raftul central timp de 15 minute.
Îndepărtați pergamentul și greutățile și coaceți și centrați raftul până abia auriu, încă aproximativ 5 minute.
Transferați într-o grătar pentru a se răci.Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Într-un castron mic, combinați nucile pecan cu 1 lingură de unt și sare.
Se întinde pe o tigaie și se prăjește până se parfumează, 8 până la 10 minute. Se lasă deoparte să se răcească.Între timp, într-un castron mediu, combinați zahărul, siropul de porumb, romul, vanilia și untul rămas. Se amestecă ouăle.
Adăugați nuci pecan prăjite.
Se toarnă umplutura în crustă răcită. Acoperiți ușor cu folie.
Coaceți pe raftul inferior timp de 20 de minute.
Îndepărtați folia, apoi continuați să coaceți până când centrul plăcintei se simte ca gelatina atunci când este presat cu spatele unei linguri, încă aproximativ 30 de minute.
Transferați tigaia într-o grătar pentru a se răci.
Se servește cu frișcă, dacă se dorește.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS