Plăcintă De Pecan De Modă Veche

Plăcintă De Pecan De Modă Veche
Reteta de modă veche plăcintă cu nuci Pecan ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 2 ore. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 386 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, ROM, jumătăți de pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, și Plăcintă Cu Nuci Pecan De Modă Veche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți rețeta de crustă de plăcintă (Vezi notele). Împărțiți aluatul în jumătate, formați în 2 discuri de aproximativ 5 inci în diametru și 3/4 inci grosime. Înfășurați în plastic. Refrigerați cel puțin 1 oră (sau până la 2 zile) sau congelați până la 1 lună.Pe o suprafață ușor făinată, folosiți un sucitor ușor făinat pentru a întinde un disc de aluat răcit la o rundă de 12 inci, cu o grosime generoasă de 1/8 inci. Îndepărtați cu grijă aluatul în jumătate și glisați-l pe știftul de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
2
Transferați într-o tigaie de 9 inci. Desfaceți aluatul, ușurându-l ușor în tigaia pentru plăcintă; nu întindeți aluatul.Îndoiți inderul overhan creând o jantă dublă groasă. Strângeți marginea decorativ cu degetele și folosiți o furculiță pentru a înțepa fundul aluatului în mai multe locuri. Se da la frigider 30 de minute. Salvați al doilea disc de aluat pentru un alt scop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
3
Așezați raftul cuptorului în pozițiile de mijloc și de jos. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Acoperiți coaja de plăcintă pregătită cu pergament, lăsând un pic de consolă și adăugați suficiente greutăți de plăcintă sau fasole uscată pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Coaceți pe raftul central timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Îndepărtați pergamentul și greutățile și coaceți și centrați raftul până abia auriu, încă aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați într-o grătar pentru a se răci.Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Într-un castron mic, combinați nucile pecan cu 1 lingură de unt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BolBol
CuptorCuptor
7
Se întinde pe o tigaie și se prăjește până se parfumează, 8 până la 10 minute. Se lasă deoparte să se răcească.Între timp, într-un castron mediu, combinați zahărul, siropul de porumb, romul, vanilia și untul rămas. Se amestecă ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
VanilieVanilie
UntUnt
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
ZahărZahăr
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
OuăOuă
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
8
Adăugați nuci pecan prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
9
Se toarnă umplutura în crustă răcită. Acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Coaceți pe raftul inferior timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Îndepărtați folia, apoi continuați să coaceți până când centrul plăcintei se simte ca gelatina atunci când este presat cu spatele unei linguri, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Transferați tigaia într-o grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
13
Se servește cu frișcă, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista