Plăcintă De Cartofi Dulci De Modă Veche
Reteta placinta de cartofi dulci de moda veche este gata în aproximativ 2 ore și 15 minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 339 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 50 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, crustă de plăcintă necoapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă De Cartofi Dulci De Modă Veche, Plăcintă De Cartofi Dulci De Modă Veche, și Placinta De Piersici De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pentru umplutură, folosind un mixer electric de mână, combinați cartofii, 1 cană de zahăr, untul, ouăle, vanilia, sarea și condimentele.
Adăugați laptele și continuați să amestecați.
Se toarnă umplutura în crusta de plăcintă și se coace timp de 35 până la 45 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Așezați plăcinta pe un suport și răciți-o la temperatura camerei înainte de a acoperi cu bezea.
Pentru bezea, folosind un mixer electric, bateți albușurile până se formează vârfuri moi; bateți în restul de 1/4 cană de zahăr 1 lingură la un moment dat. Continuați să bateți până când zahărul se dizolvă și amestecul este lucios și rigid, dar nu uscat. Cu o spatulă de cauciuc, lingurați bezea pe plăcintă, formând vârfuri. Asigurați-vă că bezea atinge crusta de jur împrejur.
Se presară cu un vârf de zahăr granulat.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc delicat. Se răcește și se servește.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Gunderloch Estate Riesling Uscat]()
Gunderloch Estate Riesling Uscat