Plăcintă cu șuncă de macaroane și brânză

Macaroanele și plăcinta cu șuncă de brânză necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 372 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 426 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de amestec original, ouă, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați placa de plăcintă de sticlă de 10 inci sau 9 1/2 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați 2 căni de brânză, șuncă și macaroane nefierte.
Răspândiți în plăcuța de plăcintă.
În blender, puneți laptele și ouăle. Capac; se amestecă la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați amestec Bisquick și sare; se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă peste amestec în placa de plăcintă.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Se presară cu brânza rămasă.
Coaceți cu 1 până la 2 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.