Plăcintă Cu Var Cu Cheie Înghețată
Plăcinta cu tei cu cheie înghețată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă face 12 porții cu 392 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, frișcă grea, firimituri de cracker graham și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 28 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Var Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează Chiles Hatch.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mediu, combinați firimiturile de cracker și zahărul brun. Se amestecă untul topit. Apăsați ferm amestecul în părțile inferioare și în sus ale unei tigaie de formă de arc de 10 inci.
Coaceți timp de 8 minute și lăsați crusta să se răcească complet înainte de a întinde umplutura de plăcintă peste ea.
Într-un castron mare, cu un mixer electric la viteză medie, bateți crema până se îngroașă ușor. Adăugați treptat zahărul și laptele condensat și amestecați pentru a combina. Bateți în suc de lămâie, coajă de tei și jumătate și jumătate. Odată ce amestecul a atins aroma dorită și consistența, răspândirea ușor plăcintă de umplere peste crusta răcită. Acoperiți și congelați timp de 4 până la 6 ore sau până când este ferm.
Tăiați în pene și garnisiți cu felii proaspete de tei, serviți la rece.