'Plăcintă cu unt' cu mere și brânză

Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru colecția dvs., 'plăcintă cu unt' cu mere și brânză ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 340 calorii. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi, produse de patiserie cu unt, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, Placinta cu unt de arahide cu crema de branza, și Plăcintă Cu Brânză Cremă De Unt De Arahide Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o tigaie cu apă sărată la fierbere, apoi gătiți cartofii timp de 8 minute până când sunt fragede, dar nu se destramă.
Se scurge și se lasă să se usuce la abur în strecurătoare.
Între timp, încălziți untul într-o tigaie largă. Se amestecă ceapa, condimentele și cimbrul, apoi se acoperă și se gătește timp de 8 minute până devine translucid și devine auriu. Curățați și feliați merele, aruncați cu sucul de lămâie, apoi gătiți cu ceapa în tigaia acum descoperită timp de 5 minute, amestecând des.
Se amestecă cartofii, apoi se lasă să se răcească.
Tăiați puțin sub două treimi din patiserie din bloc, dovleceii într-o rundă, apoi întindeți-o pe o suprafață prăfuită cu făină până când este suficient de mare pentru a alinia o formă de tartă adâncă de 23 cm, lăsând puțin exces în exces. Umpleți carcasa de patiserie cu straturi de amestec de cartofi și mere și toate, cu excepția a 1 lingură de brânză. Punctați cu restul de unt, dacă folosiți, și condimentați Generos.
Ungeți marginea care depășește aluatul cu ou.
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz 5 și puneți o tavă de copt în cuptor pentru a se încălzi.
Formați patiseria rămasă într-o rundă, apoi întindeți-o până când este suficient de mare pentru a acoperi partea superioară a plăcintei. Apăsați marginile împreună. Tăiați plăcinta apăsând degetul mare pe marginea cositorului până la capăt.
Ungeți cu ou, apoi tăiați fante pentru a permite aburului să scape. Glisați plăcinta pe foaia de copt fierbinte și gătiți timp de 1 oră, împrăștiind cu restul. brânză cu 10 minute de mers, până când patiseria și brânza sunt aurii.
Serviți cald sau mâncați rece cu varza murată sau sfecla pe lateral.
Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo
Plăcinta poate fi asociată cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling]()
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling