Plăcintă Cu Trufe De Căpșuni
Strawberry Truffle Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 266 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, frișcă grea, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Trufe De Căpșuni, Tarte Cu Trufe De Căpșuni, și Brownies Cu Trufe De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata într-un vas mic de amestecare.
În cratița de 1 litru, încălziți crema până la fierbere la foc mediu-mare.
Se toarnă smântână peste ciocolată în castron.
Lăsați să stea un minut; se amestecă până se omogenizează. Ciocolata se va topi pe măsură ce amestecați.
Se toarnă amestecul de ciocolată în crusta de plăcintă. Se dă la frigider până se răcește și se fixează, aproximativ 30 de minute.
Între timp, în robotul de bucătărie sau blender, Așezați 1 cană de căpșuni. Acoperi; proces până la omogenizare.
Se toarnă fructe de pădure în piure într-o cratiță de 1 litru. Se amestecă zahărul și amidonul de porumb. Aduceți amestecul de căpșuni la fierbere, la foc mediu-mare, amestecând continuu. Reduceți căldura la minim; gatiti, amestecand inca un minut.
Se ia de pe foc; lăsați-l să stea 20 până la 30 de minute să se răcească, amestecând o dată sau de două ori.
Tăiați capătul frunzei fructelor rămase, făcând o suprafață plană. Odată ce plăcinta este setată, tapetați partea superioară cu căpșunile, cu partea plată în jos. Puneți sosul de căpșuni răcit peste fiecare boabă, având grijă să le acoperiți pe fiecare, până când se folosește tot sosul.
Se răcește plăcinta timp de 4 ore înainte de servire.