Placinta cu smantana-stafide ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 401 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, margarină, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 69 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă Cu Stafide Cu Smântână, Plăcintă Cu Smântână Cu Stafide, și Plăcintă Cu Stafide Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 232°. Faceți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o crustă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Coajă Coaptă.
3
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc. Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți stafidele și apa până la fierbere; reduceți focul și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se scurge; pus deoparte.
6
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați 1 cană de zahăr, făina și sarea. În castron, bateți gălbenușurile de ou, smântâna și margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
¼ Cană Grămadă De Făină
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați la amestecul de zahăr în tigaie. Gatiti la foc mic aproximativ 15 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se ia de pe foc.
9
Adăugați stafidele scurse, nucile și 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Lapte Rece, Pentru Servire
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
10
Se toarnă în coajă de plăcintă coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
11
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu un mixer electric până se spumează. Adăugați treptat 1/3 cană de zahăr, bătând până când amestecul formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adăugați 1 linguriță de vanilie. Lingura bezea peste umplere; răspândit la marginea crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru Servire
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
13
Așezați plăcinta pe raftul cuptorului din mijloc; așezați foaia de folie pe raftul de sub plăcintă în caz de deversare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
14
Coaceți la 177° aproximativ 12 minute sau până când bezea se rumeneste ușor. Se răcește complet, aproximativ 3 ore. Acoperiți și refrigerați orice plăcintă rămasă.