Plăcintă Cu Rubarbă Portocalie
Orange rubarbă plăcintă ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 330 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați nuci, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Rubarbă înăbușită cu portocală, Gem De Vanilie Cu Portocale De Rubarbă, și Pâine De Rubarbă Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 1 cană de zahăr, făină și sare. Se amestecă sucul de portocale și untul. Într-un castron mic, bateți ușor gălbenușurile de ou; se amestecă în amestecul de suc de portocale până se omogenizează.
Într-un castron mare, bateți albușurile până când încep să se formeze vârfuri moi; bateți treptat în zahărul rămas, câte 1 lingură, până se formează vârfuri tari. Îndoiți în amestec de rubarbă.
Se toarnă în coajă de plăcintă. sus cu nuci.
Se coace la 375 la 15 minute. Reduceți căldura la 325 km; coaceți timp de 40 de minute sau până se rumenesc. Acoperiți marginile cu folie în ultimele 15 minute pentru a preveni suprasolicitarea, dacă este necesar. Se răcește pe un suport de sârmă. A se păstra la frigider.