Plăcintă cu rubarbă de căpșuni Buffalochef
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu rubarbă cu căpșuni Buffalochef ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 258 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, rubarbă, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare sunt Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Rubarbă-Gem De Căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Întindeți jumătate din patiseria cu crustă de plăcintă într-un cerc de aproximativ 11 inci în diametru și potriviți crusta într-un vas de plăcintă de 9 inci.
Așezați vasul de plăcintă pe o foaie de copt cu margini.
Bateți împreună 1/2 cană de zahăr, 1/2 cană de făină și 1 linguriță de scorțișoară într-un castron. Cu un tăietor de patiserie, tocați untul până când toppingul seamănă cu firimiturile; puneți toppingul deoparte.
Într-un alt castron, amestecați căpșunile, rubarba, 1 1/3 cană de zahăr, ghimbirul cristalizat, 1/4 cană de făină, nucșoară, 1/4 linguriță de scorțișoară și sare până se combină bine; bateți ouăle.
Rulați restul de patiserie într-un cerc de 11 inci și tăiați crusta în benzi late de 1/2 inci. Puneți umplutura de căpșuni-rubarbă în crusta de jos și presărați firimitul topping uniform pe toată umplutura. Umeziți marginea crustei de fund umplute cu puțină apă și așezați cele mai lungi două benzi într-o cruce în mijlocul plăcintei. Lucrând de la următoarea cea mai lungă până la cele mai scurte benzi, alternați benzi orizontale și verticale, țesând benzile pe măsură ce mergeți. Apăsați benzile de zăbrele în jos pe marginea inferioară a crustei pentru a sigila și tăiați bine benzile de crustă superioară. Apăsați marginile crustei cu o furculiță înmuiată în puțină făină pentru a face o margine sertizată.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute, apoi reduceți focul la 350 de grade C (175 de grade C) până când plăcinta clocotește, iar toppingul de crustă și firimituri se rumenesc ușor, încă 45 până la 50 de minute. Se răcește plăcinta cu cel puțin 1 oră înainte de servire.