Plăcintă Cu Rubarbă Acoperită Cu Zăbrele
Plăcinta cu rubarbă acoperită cu zăbrele ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă cu gheață, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă Cu Rubarbă Acoperită Cu Zăbrele, Plăcintă cu mere cu zăbrele, și Plăcintă Cu Mere Cu Zăbrele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, 3 linguri de zahăr și sare într-un castron mare; se taie în unt și se scurtează cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Presărați suprafața cu apă cu gheață, câte 1 lingură odată; aruncați cu o furculiță până când este umed și sfărâmicios (nu formați o minge).
Apăsați ușor două treimi din aluat într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă și acoperiți cu folie de plastic suplimentară.
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci. Apăsați aluatul rămas într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă și acoperiți cu folie de plastic suplimentară.
Rulați aluatul într-un cerc de 9 inci. Congelați ambele porții de aluat 10 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Preîncălziți cuptorul la 42
Îndepărtați 1 foaie de folie de plastic din cercul de aluat de 12 inci; potriviți aluatul, cu folie de plastic în sus, într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit, permițând aluatului să se extindă peste marginea plăcii.
Îndepărtați foaia superioară de folie de plastic; îndoiți marginile sub și flaut.
Pentru a pregăti umplutura, combinați rubarba și următoarele 4 ingrediente (rubarba prin nucșoară), aruncând bine pentru a combina. Lingura de umplere în crustă.
Scoateți foaia superioară de folie de plastic din aluatul rămas.
Tăiați aluatul în benzi de 12 (3/4 inci). Îndepărtați ușor benzile de aluat din foaia de jos a foliei de plastic și aranjați într-un design de zăbrele peste amestecul de rubarbă. Sigilați benzile de aluat până la marginea crustei.
Ungeți blatul și marginile aluatului cu lapte; se presară cu 1 lingură de zahăr.
Așezați plăcinta pe o foaie de copt acoperită cu folie.
Coaceți la 425 timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 (nu scoateți plăcinta din cuptor).
Coaceți încă 30 de minute sau până devin aurii (crusta de scut cu folie dacă devine prea maro). Se răcește pe un suport de sârmă.