Apple Praline Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 715 calorii, 6g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.34 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, nuci pecan, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere, Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară, și Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați 2 2/3 căni de făină și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Presărați cu apă rece, câte 1 lingură, aruncând cu furculița până când toată făina este umezită și patiseria aproape lasă partea bolului (se poate adăuga 1 până la 2 lingurițe mai multă apă, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adunați produse de patiserie într-o minge. Împărțiți în jumătate; formați în 2 runde aplatizate pe suprafața ușor făinată. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil. Acest lucru permite scurtarea să devină ușor fermă, ceea ce ajută la creșterea aluatului copt. Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați patiseria să se înmoaie ușor înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Încălziți cuptorul la 218°.cu sucitor cu făină, rulați o rundă de patiserie în rotundă cu 2 inci mai mare decât placa de plăcintă din sticlă de 10 inci cu susul în jos. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Cuptor
6
Într-un castron mare, amestecați zahărul granulat, 2/3 cană de nuci pecan, 1/3 cană făină, scorțișoara, nucșoara și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Scorțișoară
Nucșoară
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați mere; aruncați pentru a acoperi. Lingură în farfurie de plăcintă căptușită cu patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
8
Tăiați untul în bucăți mici; se presară peste mere. Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1/2 inch de marginea plăcii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Unt
9
Rulați altă rundă de patiserie în rundă de 11 inci. Îndoiți în sferturi și tăiați fante, astfel încât aburul să poată scăpa. Desfaceți patiseria peste umplutură; tăiați marginea deasupra la 1 inch de marginea plăcii. Îndoiți și rotiți marginea superioară sub marginea inferioară, apăsând pe jantă pentru a sigila; flaut după cum doriți. Acoperiți marginea cu o bandă de folie de 2 până la 3 inci pentru a preveni rumenirea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
10
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când crusta se rumeneste și sucul începe să buleze prin fante în crustă, îndepărtând folia pentru ultimele 15 minute de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
11
În cratița de 1 litru, așezați zahărul brun, rămânând 1/3 cană de nuci pecan și jumătate și jumătate. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se topeste zaharul.