Plăcintă Cu Pecan De Sud
Southern Pecan Pie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.37 pe portie. O porție conține 489 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 412 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, jumătăți de pecan, piecrust și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Plăcintă Cu Pecan De Sud, și Plăcintă Cu Pecan De Sud.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Derulați bucata și puneți-o într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Îndoiți consola sub și sertizați marginea cu o furculiță sau cu degetele.
Coaceți crusta până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute. Se răcește complet pe un raft. (Lăsați cuptorul pornit.)
Bateți siropul de porumb, zahărul brun, sarea, untul și vanilia într-un castron mediu. Bateți ușor ouăle într-un castron mic, apoi amestecați în amestecul de sirop de porumb.
Se toacă fin 1/2 cană de nuci pecan și se întinde uniform pe bucățărustă. Tăiați aproximativ altul
1/2 cană de nuci pecan și se amestecă în amestecul de sirop de porumb, apoi se toarnă umplutura în crustă. Aranjați restul de 1 cană de nuci pecan deasupra într-un model decorativ.
Coaceți plăcinta până când un cuțit introdus în centru iese curat, 40 până la 50 de minute. Se răcește complet pe un raft.
Se servește cu frișcă, dacă se dorește.